Over ons

Wij maken graag tijd voor u.

Bij apotheek Bossers vinden wij het belangrijk dat onze patiënten de juiste keuze maken uit ons ruim assortiment. Wij luisteren aandachtig naar uw vraag en geven het gepaste geneesmiddel met de juiste boodschap mee naar huis. Wij hechten veel belang aan een dialoog met onze patiënten waarbij uw gezondheid en welzijn centraal staat.

Met ons team staan wij klaar om uw zorgpunt te zijn in de streek!

 

Jorn

Marijke

Ilse

Linda

Apotheker Apotheker Apotheker Logistiek medewerker
Apotheker worden was altijd mijn grootste passie. Patiënten helpen vanuit een eigen apotheek is een droom die ik samen met mijn vrouw Marijke in 2016 waarmaakte. Naast onze patiënten adviseren, onderhoud ik de relaties met vertegenwoordigers zodat steeds kwaliteitsvolle producten aanwezig zijn voor u in de apotheek.

Een goede farmaceutische patiëntenzorg komt voor mij op de eerste plaats. Persoonlijk advies over geneesmiddelen, een goede vertrouwensrelatie en een nauwe samenwerking met de collega zorgverleners staan hierbij centraal. Van jonge mama's bijstaan tot het adviseren bij ouderenzorg ... ik sta elke dag enthousiast voor jullie klaar!

Met mijn jarenlange ervaring als apotheker beantwoord ik uw vragen. Ik hecht belang aan een individuele opvolging en verzorg uw medicatie schema's. Elke apotheker in ons team raadpleegt deze persoonlijke schema's en weet zo welke medicatie u samen mag innemen en welke niet.

Met een glimlach zorg ik dat uw vraag terecht komt bij de juiste persoon.  Wanneer u op zoek bent naar een product behandel ik met precisie uw bestelling. Een voorliefde voor make up en gelaatsverzorging laat mij toe u te helpen bij de juiste cosmetica keuze.