Bestellen

Bestellen

Bestellen kan telefonisch, via e-mail of via onderstaand formulier. Uiteraard bent u steeds welkom in onze apotheek om uw bestelling te plaatsen. 

Indien u een smartphone heeft, kan u ook eenvoudig een bestelling plaatsen via de Onepharma app. Zo is onze apotheek altijd binnen handbereik! Hoe werkt het? Neem een foto van je voorschrift of geef de gewenste producten in via een tekstbericht. Stuur deze door via een eenvoudige klik op de gsm en wij doen de rest! Van zodra uw bestelling klaar is om afgehaald te worden, krijgt u van ons een bericht.
Let op! Breng uw papieren voorschrift nog steeds mee naar de apotheek.

Meerdere keren per dag worden uw producten door de groothandel aan ons geleverd. In het algemeen kunnen producten die voor 16u besteld worden, nog dezelfde dag bij ons afgehaald worden. 

Uw bestelling wordt altijd met de grootste zorg en precisie behandeld. Indien een product niet voorradig is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en zoeken wij naar een gepaste oplossing. Indien nodig nemen we voor u contact op met de huisarts of specialist voor een alternatief. Op die manier gaan we steeds voor een uitstekende service!

 

Neem hier contact op