Advies

Als apotheker zetten wij onze expertise om naar het gepaste advies voor uw algemene gezondheid. U kan bij ons terecht met al uw vragen over mogelijke kwaaltjes. Wij denken hierbij aan hoofdpijn, verkoudheden, verstopping, wondverzorging, diabetes, enz. Wij adviseren u over de inname van vitaminepreparaten of maatregelen bij sportblessures.

Wij zijn ons ervan bewust dat niet alle medicijnen en gezondheidsproducten het hele jaar door van toepassing zijn. Daarom richten wij de apotheek in naargelang bepaalde seizoenen. In het najaar staat het thema winter centraal, in de lente ligt de focus op allergieën en in de zomer breiden wij ons gamma aan zonneproducten uit. Ondanks deze seizoensgebonden inrichting in de apotheek zijn alle producten steeds het hele jaar door verkrijgbaar.

De wetenschap staat niet stil en ook in de apothekerswereld is er constant ruimte voor innovatie en voor verbetering mogelijk. Op de hoogte blijven van deze veranderingen is noodzakelijk. Daarom vinden wij de nodige bijscholing voor onze apothekers cruciaal zodat zij u steeds het beste advies kunnen geven.

Wilt u graag in alle rust een gesprek met één van onze apothekers dan kan u een afspraak maken. Wij beschikken over een spreekkamer waar wij u in alle discretie verder helpen.

                

                                         Marijke & Jorn                                                                                                                                                                       Ilse